Topul celor mai ieftine maşini din programul Rabla

Colapsul vânzărilor la maşini noi venit pe fondul crizei financiare i-a determinat pe aproape toţi dealerii şi importatorii de maşini noi să-şi revizuiască programul de oferte, pentru a putea supravieţui pe o piaţă aflată într-o pantă descendentă.

552 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai ieftine maşini din programul Rabla

Topul celor mai ieftine maşini din programul Rabla

Cea mai bună ofertă la Dacia Logan este de 5.900 euro pentru un motor pe benzină de 1,4 litri şi 75 CP. Echiparea este la fel de „subţire” ca şi preţul: doar ABS cu AFU, airbag frontal şofer, încălzire-ventilare cu 4 viteze, scaune cu reglaj longitudinal şi al spătarului.

Află  care este cea mai ieftină maşină din programul Rabla pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici