Topul celor mai mari contracte de infrastructură, Umbrărescu este pe primul loc

"Regele asfaltului", Dorinel Umbrărescu din Bacău, este câştigătorul celui mai mare contract de infrastructură acordat de Ministerul Transporturilor anul acesta, în valoare de 172,9 mil. euro, fără TVA, devansând astfel giganţii străini din construcţii precum Colas (Franţa), FCC Construction (Spania), Astaldi (Italia) sau Max Boegl (Germania).

58 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai mari contracte de infrastructură, Umbrărescu este pe primul loc

Topul celor mai mari contracte de infrastructură, Umbrărescu este pe primul loc (Imagine: Mediafax Foto)

Proiectul câştigat de Umbrărescu reprezintă aproximativ 20% din valoarea totală a primelor 11 contracte scoase la licitaţie de Ministerul Transporturilor în 2009.

Citeşte mai multe despre topul celor mai mari contracte de infrastructură pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici