Topul celor mai performante malluri din ţară

Veniturile din chirii ale centrelor comerciale din afara Capitalei sunt de două ori mai mici decât proiectele care merg bine în Bucureşti. În topul mallurilor cu cele mai mari încasări în 2009 intră doar patru proiecte din afara Capitalei, trei dintre acestea fiind deţinute de omul de afaceri Iulian Dascălu.

208 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai performante malluri din ţară

Topul celor mai performante malluri (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

Anul 2009 a fost unul extrem de dificil pentru centrele comerciale din România, în special pentru cele din afara Bucureştiului, astfel că doar proiectele Iulius Mall din Cluj, Timişoara şi Suceava, deţinute de omul de afaceri Iulian Dascălu, şi City Park din Constanţa au avut încasări comparabile proiectelor din Capitală, potrivit unei analize a ZF, pe baza rezultatelor publicate la Registrul Comerţului.

Primele patru poziţii din top zece sunt ocupate de proiectele Băneasa Shopping City, Unirea Shopping Center, Plaza România şi Bucureşti Mall, toate din Bucureşti.

Citeşte mai multe despre cele mai performante malluri din ţară pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici