Toyota recheamă modelul Lexus HS250h în SUA şi suspendă vânzările modelului

Toyota recheamă autoturismele Lexus HS250h din Statele Unite şi întrerupe vânzarea modelului, pentru a verifica şi remedia o posibilă defecţiune care poate cauza scurgeri de combustibil.

24 afișări
Imaginea articolului Toyota recheamă modelul Lexus HS250h în SUA şi suspendă vânzările modelului

Toyota recheamă modelul Lexus HS250h în SUA şi suspendă vânzările modelului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Măsura afectează 17.000 de modele produse spre vânzare în SUA, potrivit grupului japonez.

Toyota a precizat că defecţiunea a fost depistată în urma unor teste finanţate de guvernul american.

Chestiunea este în curs de investigare, iar compania susţine că, în cadrul testelor derulate pe cont propriu, scurgerea de carburant nu s-a manifestat.

Compania se confruntă încă cu probleme de imagine după ce a rechemat, în 2009 şi 2010, peste opt milioane de maşini şi camionete din întreaga lume pentru defecţiuni care cauzează accelerarea involuntară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici