Toyota recheamă pentru reparaţii peste 1,35 de mil. de maşini

Constructorul japonez de automobile Toyota recheamă pentru reparaţii peste 1,35 de milioane de autovehicule în întreaga lume, din modelele Yaris, Belta şi Ractis, din cauza unor defecţiuni la centurile de siguranţă şi la sistemul de evacuare a gazelor.

14 afișări
Imaginea articolului Toyota recheamă pentru reparaţii peste 1,35 de mil. de maşini

Toyota recheamă pentru reparaţii peste 1,35 de mil. de maşini

Defecţiunile au apărut la modele Yaris, Belta şi Ractis construite între ianuarie 2005 şi aprilie 2008. Modelul Yaris este cunoscut şi sub numele de Vitz pe unele pieţe.

Compania a anunţat că a fost raportat un caz de incendiu, în Japonia, provocat de o greşeală de proiectare la centura de siguranţă. Astfel, amortizorul de sunete se poate topi atunci când un mecanism al centurii este activat în caz de accident.

Defecţiunea sistemului de evacuare a gazelor poate determina spargerea unei conducte şi scurgerea noxelor.

Toyota a refuzat să estimeze costurile implicate de reparaţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici