Toyota va rechema maşinile hibrid Prius pentru probleme la sistemul de frânare

Toyota va anunţa săptămâna viitoare rechemarea în Japonia şi SUA a maşinilor hibrid Prius, la care au fost descoperite probleme la sistemul de frânare, după ce în ultimele luni o campanie similară a vizat circa opt milioane de autovehicule, potivit cotidianului nipon Yomiuri Shimbun.

32 afișări
Imaginea articolului Toyota va rechema maşinile hibrid Prius pentru probleme la sistemul de frânare

Toyota va rechema maşinile hibrid Prius pentru probleme la sistemul de frânare

Constructorul auto şi-a informat dealerii din Japonia privind rechemarea tuturor maşinilor Prius vândute în ţară, afirmă publicaţia japoneză, fără a cita surse.

Toyota a admis, joi, existenţa unei erori software care ar putea duce la un timp mai lung de frânare la temperaturi scăzute şi a anunţat că ar putea rechema toate maşinile Prius vândute până în luna ianuarie.

Potrivit estimărilor, măsura va viza aproximativ 300.000 de autovehicule Prius - aproximativ 170.000 în Japonia, 100.000 în SUA şi 30.000 în Europa şi alte regiuni ale lumii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici