Transporturile expropriază 35 de terenuri pentru lucrări la DN1 şi centura Capitalei

Ministerul Transporturilor va plăti 13,5 milioane de lei de la bugetul de stat pentru exproprierea a 35 de terenuri, cu o suprafaţă de 30.485 metri pătraţi, în vederea executării lucrărilor de fluidizare a traficului pe DN1 şi a extinderii la patru benzi a părţii de nord a centurii Capitalei.

1 afișare
Imaginea articolului Transporturile expropriază 35 de terenuri pentru lucrări la DN1 şi centura Capitalei

Transporturile expropriază 35 de terenuri pentru lucrări la DN1 şi centura Capitalei

Terenurile nu au fost introduse într-o hotărâre de guvern din luna septembrie privind exproprierile deorece o parte din terenuri se aflau în litigii sau situaţia juridică a acestora era incertă.

Terenurile se află pe raza comunelor Voluntari, Tunari, Ştefăneştii de Jos, Otopeni şi Afumaţi şi a sectorului 1 din Bucureşti.

Prin hotărârea de guvern din luna septembrie au fost expropriate 89 de terenuri şi patru construcţii, cu o suprafaţă totală de 67.553 metri pătraţi, suma plătită de la buget fiind de 29,3 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici