Video Tranzacţie-record pe online: autovit.ro a fost vândut cu 5 mil. euro

Cel mai mare site de vânzări de maşini second-hand de pe piaţa locală, autovit.ro, a fost cumpărat de gigantul Naspers, una dintre cele mai mari companii media din lume, cu sediul în Africa de Sud, valoarea tranzacţiei fiind de peste 4,7 mil. euro, potrivit unor surse din piaţă citate de Ziarul Financiar.

311 afișări

În urma acestei tranzacţii patru români au încasat peste un milion de euro fiecare: Cornel Pârvu, Florea Pârvu, Florian Nilă şi Irina Nilă. Ei aveau pachete de câte 25% din acţiunile firmei Visual Soft, deţinătoarea site-ului autovit.

Citeşte mai multe despre vânzarea site-ului autovit.ro pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici