Trei sute de fermieri merg la un schimb de experienţă în Franţa şi vor susţine echipa naţională

Aproximativ 300 de fermieri vor participa la un schimb de experienţă cu omologii lor din Franţa, agricultorii români urmând să asiste şi la meciurile primei reprezentative de fotbal a României la Campionatul European din acest an.

944 afișări
Imaginea articolului Trei sute de fermieri merg la un schimb de experienţă în Franţa şi vor susţine echipa naţională

Trei sute de fermieri merg la un schimb de experienţă în Franţa şi vor susţine echipa naţională (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Membri ai comunităţii Naţionala Fermierului Român vor merge în Franţa în cadrul unei campanii a distribuitorului de îngrăşăminte şi pesticide Rodbun Grup.

În cadrul turneului final al Campionatului European din Franţa, fermierii vor merge într-o vizită de lucru la o fermă ultramodernă pentru schimb de experienţă cu agricultorii francezi.

Cei 300 de fermieri sunt selectaţi din cadrul celor mai performanţi membri a Naţionalei Fermierului Român, din care fac parte mii de fermieri la nivel naţional.

România s-a calificat la Euro 2016, după o pauză de opt ani în care a lipsit de la un turneu final şi va evolua în grupă cu Franţa, Elveţia şi Albania.

Campionatul European de Fotbal 2016 se va disputa în Franţa în perioada 10 iunie-10 iulie, având la start 24 de echipe. România va juca pe 10 iunie cu Franţa la Saint-Denis, pe 15 iunie cu Elveţia la Paris şi pe 19 iunie cu Albania la Lyon.

Rodbun Grup a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de circa 80 milioane de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici