Trei zile de reduceri la magazinul de mobilă Ethan Allen din Băneasa, de Black Friday

Anul acesta, în campania Black Friday intră şi trei mărci renumite: Ethan Allen, Caracole şi Lenox, care în perioada 20-22 noiembrie vor avea reduceri de 20% la toate piesele de mobilier expuse în magazinul de mobilă Ethan Allen din Băneasa. La colecţia de esenţe Villa Buti şi Portus Cale va fi o reducere de 15%, care nu se aplică totuşi colecţiei de globuri şi ornamente de Crăciun. Villa Buti şi Portus Cale sunt colecţii care includ parfumuri de interior, lumânări parfumate şi produse de toaletă.

1307 afișări
Imaginea articolului Trei zile de reduceri la magazinul de mobilă Ethan Allen din Băneasa, de Black Friday

Trei zile de reduceri la magazinul de mobilă Ethan Allen din Băneasa, de Black Friday

Ethan Allen este brand american de mobilier şi deco, cu rădăcini adânci în atelierele în care adevăraţi artizani creează cu migală fiecare piesă şi un adevărat reper internaţional în home fashion. Caracole este al doilea brand american de mobilier şi decoraţiuni high style şi a fost adus în România în luna septembrie, în timp ce Lenox este un cunoscut brand american, producător de veselă şi furnizor al Casei Albe.

”Am luat decizia de a ne alătura din nou campaniei de Black Friday după experienţa de anul trecut. Clienţii noştri s-au bucurat că pot achiziţiona piesele preferate cu o binevenită reducere. Conceptul campaniei de anul acesta pleacă de la ideea de a face o frumoasă schimbare acasă: Start something beautiful. Iar Black Friday, prin acest avantaj al discounturilor, este ocazia potrivită pentru a face modificări în decor”, a declarat General Manager, Diana Şucu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici