Trump a fost condamnat să plătească 354,9 milioane de dolari pentru umflarea valorii activelor „Organizaţiei Trump”

Fostul preşedinte american Donald Trump a fost condamnat să plătească 354,9 milioane de dolari într-un proces civil la New York pentru umflarea valorii activelor Organizaţiei Trump, holdingul familiei.

12874 afișări
Imaginea articolului Trump a fost condamnat să plătească 354,9 milioane de dolari pentru umflarea valorii activelor „Organizaţiei Trump”

Trump a fost condamnat să plătească 354,9 milioane de dolari pentru umflarea valorii activelor „Organizaţiei Trump”

Judecătorul Arthur Engoron i-a interzis, de asemenea, să ocupe orice poziţie operaţională la orice companie din New York timp de trei ani.

Cazul a fost prezentat de procurorul democrat Letitia James, care acuzase compania familiei Trump că a creat valori fictive, pentru a accesa mai uşor credite şi asigurări.

Trump a negat întotdeauna orice vină. Cei doi fii ai săi, Donald jr şi Eric, au fost, de asemenea, interzişi timp de trei ani de a ocupa funcţii în cadrul companiilor din New York.

Printre altele, Trump şi Organizaţia Trump nu vor putea accesa nicio formă de împrumut de la companiile financiare din New York timp de trei ani.

Sentinţa a venit după trei luni de audieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici