Uber dă startul unui program prin care utilizatorii pot primi maşină pentru a deveni şoferi. Singura condiţie care trebuie îndeplinită

Uber Technologies a dat startul în California unui program cu întindere naţională prin care vrea să îi ajute pe cei care nu au maşină sau mijloacele financiare de a-şi cumpăra una să devină şoferi pentru companie, potrivit Bloomberg.

589 afișări
Imaginea articolului Uber dă startul unui program prin care utilizatorii pot primi maşină pentru a deveni şoferi. Singura condiţie care trebuie îndeplinită

Cum încearcă UBER să atragă mai mulţi şoferi de partea sa: Un program naţional de finanţare pentru maşini

Uber a început un parteneriat cu startup-ul Fair, care oferă maşini în sistem de leasing în schimbul unui depozit de 185 dolari. Şoferii pot acoperi această sumă dacă finalizează circa 70 de curse pe săptămână.

„Uber vrea să găsească o soluţie pentru a elimina bariera pe care o au utilizatorii când vor să devină şoferi. Sistemul pe care l-am gândit este făcut încât să atragă şi şoferii care nu şi-ar permite niciodată o altă formă de finanţare pentru a avea un vehicul”, spune Scott Painter, fondator şi CEO al Fair.

Înaintea listării de 8,1 miliarde de dolari la bursa americană de luna aceasta, mii de şoferi Uber au protestat în mai multe oraşe mari din Statele Unite şi Marea Britanie pe fondul remuneraţiilor scăzute şi a condiţiilor instabile de lucru.

Compania a avertizat investitorii în documentele ofertei publice iniţiale că nemulţumirile şoferilor ar putea creşte în contextul în care încearcă să îmbunătăţească situaţia financiară a companiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici