Udrea: Hotelierii români nu vor să scadă tarifele

Hotelierii români refuză să scadă tarifele, deoarece, chiar şi la preţurile mari pe care le practică, au suficient de mulţi turişti, a declarat joi ministrul Turismului, Elena Udrea, prezentă la bursa internaţională de turism de la Milano.

12 afișări
Imaginea articolului Udrea: Hotelierii români nu vor să scadă tarifele

Udrea: Hotelierii români nu vor să scadă tarifele (Imagine: Mediafax Foto)

"Încercând să-i conving pe hotelieri să scadă tarifele, am primit un răspuns la care nu mă aşteptam. Chiar şi la tarifele acelea mari pe care le practică, spun că au suficienţi turişti încât să-şi permită să nu reducă preţurile", a spus Udrea.

Ea a adăugat că, probabil, recesiunea economică îi va determina pe hotelierii români să coboare tarifele la un nivel "tentant".

Udrea a firmat că piaţa de turism locală se alimentează în principal de la turiştii cu bani din România.

"Pe ei nu-i interesează să scadă preţurile. Atât timp cât în România vor exista turişti care să plătească preţurile actuale, noi nu putem să-i determinăm pe hotelieri să scadă tarifele", a mai spus ministrul.

Citeşte şi:

Elena Udrea vrea cât mai multe cazinouri pe litoral

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici