Udrea vrea să micşoreze adiţionalele care umflă contractele statului. Berceanu nu vrea să audă

O analiză cerută de Ministrul Dezvoltării Regionale şi turismului, Elena Udrea, relevă că multe dintre actele adiţionale la contractele gestionate de minis­terul condus de ea prevăd majorarea sumelor plătite de stat cu 50%, arată "Gândul".

19 afișări
Imaginea articolului Udrea vrea să micşoreze adiţionalele care umflă contractele statului. Berceanu nu vrea să audă

Udrea vrea să micşoreze adiţionalele care umflă contractele statului. Berceanu nu vrea să audă (Imagine: Gândul)

Procentul reprezintă nivelul maxim permis de legislaţie. Udrea apreciază că "adiţionările se fac abuziv" şi a decis să limiteze creşterea prin anexe la doar 10% din valoarea iniţială a contractului. Aceeaşi practică există şi la Ministerul Transporturilor, lucru recunoscut de Adrian Ionescu, directorul Direcţiei Infrastructură Rutieră.

Dar cei de aici nici nu vor să audă de micşorarea adiţionalelor. Radu Berceanu declară că "eu nu am pus această problemă". În schimb, Dorina Tiron, directorul CNADNR, e tranşant: "ar fi o nebunie".

Citeşte mai mult despre actele adiţionale care umflă contractele cu statul şi cine sunt beneficiarii acestora pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici