Un client Genius activ în eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful economiseşte de patru ori mai mult decât înainte de lansarea beneficiilor în cele patru aplicaţii (P)

  • În ultimele 12 luni, baza de clienţi Genius a crescut cu 70%, ajungând la peste 500.000
  • Aproape 100.000 de utilizatori economisesc mai mult cu opţiunea Family
  • Un client Genius care comandă în patru aplicaţii îşi recuperează costul abonamentului anual într-o lună spre deosebire de trei luni cât îi ia unui client Genius care comandă doar dintr-o singură aplicaţie
  • Lansare Genius Deals, o zonă cu oferte exclusive disponibile în patru aplicaţii: eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful, actualizate săptămânal
159 afișări
Imaginea articolului Un client Genius activ în eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful economiseşte de patru ori mai mult decât înainte de lansarea beneficiilor în cele patru aplicaţii (P)

La un an de la extinderea în patru aplicaţii de comerţ online- eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful- Genius, serviciul cu livrare gratuită şi oferte exclusive, a ajuns la peste jumătate de milion de clienţi care îl folosesc pentru cumpărăturile obişnuite, cu 70% mai mult faţă de anul anterior.  

Clienţii care comandă în toate cele patru aplicaţii îşi recuperează costul abonamentului anual de 99 de lei încă din prima lună. În toată această perioadă, deşi costurile şi inflaţia au crescut, preţul abonamentului Genius a rămas neschimbat.

Pe parcursul acestui an, Genius a introdus mai multe funcţionalităţi noi pentru a le oferi utilizatorilor o experienţă cât mai prietenoasă. Una dintre noile facilităţi le permite clienţilor accesul, în timp real, direct în cont, la informaţii legate de economiile pe care le fac în cele patru aplicaţii. Ei pot vedea cât economisesc în fiecare dintre acestea şi pot urmări cât reprezintă economiile cu livrarea gratuită sau rezultate din ofertele exclusive de care beneficiază cu Genius.

Un alt beneficiu care a fost introdus în această perioadă le permite clienţilor Genius să împartă beneficiile abonamentului cu un alt membru al familiei prin opţiunea Family, în toate cele patru aplicaţii, fără costuri suplimentare. Cu ajutorul acestei facilităţi aproape 100.000 de clienţi noi reuşesc să facă economii în familie.

„De la introducerea Genius în patru aplicaţii acum un an, clienţii care folosesc beneficiile disponibile în patru aplicaţii economisesc de patru ori mai mult decât înainte. Ne dorim să venim în sprijinul clienţilor cu tot mai multe oferte şi servicii exclusive şi de aceea lansăm Genius Deals, o zona dedicată cu oferte săptămânale în cele patru aplicaţii de ecommerce, astfel încât să le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a îşi face cumpărăturile recurente la cele mai bune preţuri şi să beneficieze de livrare gratuită”, a spus Andrei Şercanean, VP ecommerce services eMAG.

Începând de luna aceasta, clienţii Genius pot accesa ofertele exclusive Genius Deals în eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful pentru produse necesare nevoilor zilnice: alimente şi băuturi, fructe şi legume sau mâncare de la restaurantele favorite până la produse pentru casă şi grădină, haine şi, nu în ultimul rând, gadget-uri şi electrocasnice.

Clienţii pot accesa abonamentul anual Genius pentru 99 de lei. De asemenea serviciul poate fi accesat şi lunar pentru 19,90 de lei. Înregistrarea este foarte simplă, accesând secţiunea Genius din oricare dintre cele patru aplicaţii sau intrând pe emag.ro/genius.

Despre Genius

Lansat în 2020 pe platforma eMAG ca o soluţie menită să răspundă nevoii clienţilor de a avea livrare gratuită, fără efort, şi oferte exclusive pentru o gamă de produse care acoperă orice nevoi, Genius a intrat rapid în rutina de shopping a românilor şi s-a adaptat continuu la obiceiurile lor în continuă transformare, permiţându-le să economisească timp şi bani. Astfel, în 2022, în urma unor investiţii solide în infrastructură şi tehnologie, Genius s-a extins în patru aplicaţii de shopping online, parte a grupului eMAG: eMAG, Tazz, Fashion Days şi Freshful. Mai multe informaţii despre Genius puteţi accesa aici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici