Un nume nou îşi face loc pe piaţa locală de modă. Vor deschide în AFI, urmează Sibiu şi Arad

  • Grupul va inaugura magazine şi în Arad şi Sibiu, având deschise mai multe poziţii în acest sens
  • HalfPrice are în portofoliu „mii de branduri“ ale căror produse vor fi vândute cu discount, printre acestea numărându-se şi Guess, Tommy Hilfiger, GAP, Topshop sau Pimkie
  • În România, piaţa de outlet multibrand este fragmentată şi nu există un grup care să pătrundă în malluri şi parcuri de retail cum face HalfPrice.
1572 afișări
Imaginea articolului Un nume nou îşi face loc pe piaţa locală de modă. Vor deschide în AFI, urmează Sibiu şi Arad

Un nume nou îşi face loc pe piaţa locală de modă. Vor deschide în AFI, urmează Sibiu şi Arad

Grupul polonez CCC, ce de­ţine brandul de încălţăminte cu ace­laşi nume – al doilea cel mai mare retailer de profil din Româ­nia -, dar şi magazi­ne­le epantofi şi Modivo – cu­noscute mai ales pentru ope­ra­ţiu­nile lor online -, a adus pe piaţa lo­ca­lă o nouă marcă, este vorba de HalfPrice, un retailer de modă cu preţuri mici, activ pe segmentul de outlet. Primul maga­zin a fost deja inugu­rat la Turda, în parcul de retail Funshop Park, ur­mând acum ca gru­pul să îşi facă intra­rea în Bucureşti, în AFI Cotroceni. În mallul bucureş­tean, magazinul va fi pozi­ţionat lângă hiper­marketul Auchan.

Mai mult ex­pansiunea HalfPrice continuă, pe listă aflându-se oraşele Sibiu şi Arad, con­form anunţurilor de angajare publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici