Una dintre cele mai influente case de modă a intrat în lichidare. Fondatoarea brandului a devenit cunoscută ca „Regina tricotajelor”

Casa franceză de modă Sonia Rykiel, care a simbolizat spiritul rebel al Parisului anilor `60, a intrat în lichidare, informează BBC.

1557 afișări
Imaginea articolului Una dintre cele mai influente case de modă a intrat în lichidare. Fondatoarea brandului a devenit cunoscută ca „Regina tricotajelor”

Casa de modă Sonia Rykiel intră în lichidare

Afacerea va fi lichidată după ce nu a fost găsit niciun cumpărător.

Fondatoarea brandului, Sonia Rykiel, a devenit cunoscută ca „Regina tricotajelor” după ce tricotajele sale cu dungi au permis femeilor să înlocuiască îmbrăcămintea formală.

Puloverul ei „Poor boy” a devenit faimos după ce a fost purtat de actriţa Audrey Hepburn.

Sonia Rykiel a murit acum doi ani, din cauza bolii Parkinson, la vârsta de 86 de ani.

Businessul pe care l-a fondat a fost cumpărat de First Heritage Brands acum 7 ani. Grupul investiţional, susţinut de miliardarii din Hong Kong Victor şi William Fung, a relansat brandul prin noi investiţii de milioane de dolari, dar afacerea a continuat să piardă.

Taguri:
modă,
lichidare,
paris

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici