Unde găseşti cei mai ieftini carburanţi? Harta companiilor petroliere cu "preţuri populare"!

Preţurile carburanţilor au escaladat şi au ajuns astfel la valori fără precedent, iar şoferii se întreabă tot mai des unde sunt cei mai ieftini carburanţi! Incont.ro îţi spune care sunt companiile petroliere care practică cele mai mici preţuri la ora actuală în Bucureşti şi în funcţie de ce factori variază în restul ţării şi unde găseşti cei mai ieftini carburanţi!

48 afișări
Imaginea articolului Unde găseşti cei mai ieftini carburanţi? Harta companiilor petroliere cu "preţuri populare"!

Unde găseşti cei mai ieftini carburanţi? Harta companiilor petroliere cu "preţuri populare"! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit datelor centralizate de incont.ro de la companiile petroliere, în Bucureşti, în acest moment, cei mai ieftini carburanţi (ca medii de preţuri) pot fi cumpăraţi în ordine de la: OMV Petrom, LukOil, Rompetrol, MOL, OMV şi Agip - ENI.

De exemplu, la unele staţii OMV Petrom găseşti carburanţi la 4,94 lei, iar la Rompetrol sunt în anumite cazuri şi la 4,99 lei, dar preţurile variază în funcţie de benzinărie.

Citeşte mai multe despre harta companiilor petroliere cu "preţuri populare" pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici