Ungureanu l-a demis pe Eugen Georgescu din postul de vicepreşedinte ANRE

Premierul Ungureanu a semnat decizia de eliberare a lui Eugen Georgescu din postul de vicepreşedinte al Agenţiei de Reglementare în Energie (ANRE), arestat preventiv în urma acuzaţiilor formulate de procurori în dosarul exploziilor de la Sighetu Marmaţiei, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

193 afișări
Imaginea articolului Ungureanu l-a demis pe Eugen Georgescu din postul de vicepreşedinte ANRE

Ungureanu l-a demis pe Eugen Georgescu din postul de vicepreşedinte ANRE (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Informaţia a fost cofirmată ulterior de Guvern printr-un comunicat.

Eugen Georgescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, după ce Tribunalul Bucureşti a admis, joi, propunerea în acest sens făcută de procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetului de pe lângă ICCJ.

Decizia Tribunalului Bucureşti poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Procurorii îl acuză pe vicepreşedintele Agenţiei Naţionale de Reglementare în Energie de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, instigare la fals în înscrisuri oficiale şi ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici