Unii corporatişti s-au întors la muncă, dar au reguli noi. Care este ghidul de mers cu liftul?

  • Angajatorii din clădirile de birouri îşi securizează lifturile doar pentru angajaţii lor sau interzic folosirea lifturilor
  • Ca să evite răspândirea virusului, firmele au schimbat ventilaţia din lift
  • În unele zone din SUA angajaţii folosesc o aplicaţie ca să cheme liftul cu telefonul
1393 afișări

Dacă te-ai întors la birou, ştii că nu mai e nimic la fel. Până şi regulile de mers cu liftul s-au schimbat. De exemplu, o companie din retail din zona Floreasca din Capitală şi-a securizat un lift al clădirii doar pentru angajaţii săi, iar o firmă de IT din nordul Bucureştiului a interzis folosirea lifturilor. În State, angajaţii folosesc o aplicaţie prin care cheamă liftul cu ajutorul telefonului.

„Există deja lifturi în care, etajele respective sunt proiectate ca nişte imagini luminoase şi trebuie să ţii doar mâna în dreptul acelei cifre.”, a declarat Marian Popa, director general al unei companii IT.

„Unii dintre proprietari au mers până la ideea de a pune în lifturi inclusiv, device-uri care curăţă aerul. Există o firmă de tineri români care au făcut nişte device-uri ca nişte boxe, sisteme de curăţare a aerului din încăperi relativ mici cu suprafeţe mici de până la 20-30 de m pătraţi prin care iau aerul şi-l filtrează cu oameni înăuntru.”, a declarat Papanicu Duglas, facility manager.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici