UNIQA vrea să angajeze 110 inspectori de asigurare până în iunie

UNIQA Asigurări va angaja, până la finele lunii iunie, un număr de 110 inspectori de asigurare, planurile companiei vizând atingerea a 1.000 de inspectori la nivel naţional până în 2015.

8 afișări

"Creşterea numărului de angajaţi se numără printre principalele obiective ale UNIQA Asigurări în 2011 şi va fi realizată în toate zonele ţării. La sfârşitul anului trecut compania avea 414 inspectori de asigurare, care coordonau 7.500 de agenţi", se arată într-un comunicat al UNIQA remis MEDIAFAX.

Asigurătorul român este controlat integral de grupul financiar UNIQA, unul dintre cele mai mari din Austria.

UNIQA a preluat controlul subsidiarei din România în noiembrie 2008, de la Vienna Insurance Group (Austria), în urma unei tranzacţii estimate la aproximativ 200 milioane de euro.

În 2010, UNIQA Asigurări a consemnat subscrieri de 432,4 milioane de lei, comparativ cu 496,7 milioane de lei în urmă cu un an, potrivit datelor uniunii asigurătorilor - UNSAR.

Grupul austriac mai deţine pe piaţa românească societatea UNIQA Asigurări de Viaţă (fosta Agras Asigurări) - 100% şi un pachet de 27% din acţiunile Astra Asigurări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici