Uscătoarele de rufe sunt pe val. Vânzările au crescut cu 60% în 2020

  • O piaţă pe val: Vânzările de uscătoare de rufe au crescut cu 60% anul trecut, însă baza de pornire este mică, deci loc de dezvoltare există.
  • Din 2017 piaţa s-a triplat.
1100 afișări
Imaginea articolului Uscătoarele de rufe sunt pe val. Vânzările au crescut cu 60% în 2020

Sursa foto: profimedia

Românii au cumpărat în 2020 uscătoare de rufe în valoare de 110-120 de milioane de lei fără TVA, piaţa fiind în creştere puternică de câţiva ani, inclusiv anul trecut, marcat de pandemia de COVID-19.

De altfel, anul trecut a fost unul bun pentru piaţa de electrocasnice şi electronice în ansamblul său.

Timpul îndelungat petrecut de români în propriile locuinţe precum şi limitarea libertăţii de mişcare, deci anularea vacanţelor sau a ieşilor în oraş, i-au determinat pe consumatori să investească în altceva. Produsele electro-IT au beneficiat de astfel de investiţii.

O piaţă care s-a aflat pe val în 2020, ca de altfel în fiecare din ultimii ani, a fost cea a uscătoarelor de rufe, un produs pe care românii l-au descoperit recent.

De altfel, creşterea mare a pieţei se datorează şi bazei mici de pornire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici