Van Rompuy: Noul acord pentru consolidarea disciplinei bugetare va include 23 de ţări

Noul acord pentru consolidarea disciplinei bugetare în zona euro va fi închiat de cele 17 state membre ale acesteia, cărora li se vor alătura alte şase ţări care nu aderă la moneda comună, a declarat vineri preşedintele Uniunii Europene, Herman Van Rompuy.

2549 afișări
Imaginea articolului Van Rompuy: Noul acord pentru consolidarea disciplinei bugetare va include 23 de ţări

Van Rompuy: Noul acord pentru consolidarea disciplinei bugetare va include 23 de ţări (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cele 17 membre ale zonei euro plus alte şase ţări vor încheia un acord interguvernamental", a declarat el presei, după o noapte de negocieri, fără a numi ţările respective.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici