Verificări făcute de poliţie şi inspectorii sanitari-veterinari la un depozit Antrefrig din Capitală

Poliţiştii de la investigarea criminalităţii economice, însoţiţi de inspectori sanitari-veterinari, fac, joi dimineaţă, mai multe verificări asupra provenienţei şi calităţii produselor alimentare de la un depozit Antrefrig, din sectorul 2 al Capitalei.

531 afișări
Imaginea articolului Verificări făcute de poliţie şi inspectorii sanitari-veterinari la un depozit Antrefrig din Capitală

Verificări făcute de poliţie şi inspectorii sanitari-veterinari la un depozit Antrefrig din Capitală

"În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliţiei Române şi cei ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, împreună cu specialişti din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitare-Veterniare şi pentru Siguranţa Alimentelor, desfăşoară o acţiune de verificare într-un complex comercial de produse alimentare din Bucureşti, sector 2", se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Oficiali din cadrul instituţiei au declarat pentru MEDIAFAX că verificările sunt făcute la un depozit Antrefrig, acţiunea vizând "combaterea evaziunii fiscale şi protejarea bugetului consolidat al statului, precum şi protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit cu produse alimentare neconforme".

Potrivit sursei citate, se verifică agenţii economici care vând en-gros, în respectivul depozit, legume şi fructe, carne proaspătă, dar şi provenineţa şi calitatea produselor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici