Verizon şi Yahoo au convenit o reducere a preţului companiei de internet cu 350 de milioane dolari

Verizon şi Yahoo au convenit o reducere a preţului de achiziţie a companiei de internet cu 350 de milioane de dolari, compania telecom urmând să plătească, în aceste condiţii, 4,48miliarde de dolari, informează BBC.

241 afișări
Imaginea articolului Verizon şi Yahoo au convenit o reducere a preţului companiei de internet cu 350 de milioane dolari

Verizon şi Yahoo au convenit o reducere a preţului companiei de internet cu 350 de milioane dolari

Valoarea tranzacţiei a fost afectată de anunţurile privind două atacuri cibernetice asupra Yahoo, în 2013 şi 2014, pe care compania le-a făcut publice anul trecut şi care privesc mai mult de 1,5 miliarde de utilizatori în total.

Yahoo şi Verizon vor fi responsabile în mod egal pentru orice cost legat de atacurile cibernetice, dar Yahoo va fi singura entitate implicată în eventualele procese ale acţionarilor sau ale autorităţilor de control.

Tranzacţia nu va implica participaţia Yahoo la retailerul online Alibaba din China.

Dezvăluirile Yahoo despre breşele din sistemul de securitate au venit după ce firma a fost de acord să vândă afacerea principală către Verizon Communications în iulie. Înţelegerea vizează vânzarea afacerilor de bază, incluzând zona de reclame digitale, activele media şi serviciul email, către Verizon.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici