Vezi aici care sunt cele mai ieftine maşini second hand

Pe piaţa românească de maşini second hand sunt oferte pentru toate buzunarele. Dacă vrei neapărat să-ţi cumperi maşină, dar nu dispui de mii de euro pentru a cumpăra un autoturism nou sau unul la mâna a doua fabricat recent, există soluţii!

3140 afișări
Imaginea articolului Vezi aici care sunt cele mai ieftine maşini second hand

Vezi aici care sunt cele mai ieftine maşini second hand (Imagine: Marius Vasilica/Mediafax Foto)

Te poţi orienta spre o maşină de mic litraj, fabricată după 1990 şi gata înmatriculată în România.
Sunt maşini cu care "poţi să-ţi faci treaba", după cum spun mecanicii auto. Pe lângă avantajul preţului mic de achiziţie şi cheltuielile de întreţinere sunt reduse.
Datorită faptului că mecanica lor nu este complicată, nu sunt dotate cu computer de bord şi alte tehnologii care în timp se strică, aceste maşini sunt de cursă lungă. Consumă puţin, iar dacă au fost bine întreţinute, nu necesită reparaţii costisitoare.
Citeşte mai multe despre maşinile second hand pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici