Vezi aici maşinile cu care merg cei mai puternici oameni ai lumii!

Când vine vorba de transportul preşedinţilor şi al regilor lumii, securitatea trece pe primul loc, pe lângă eleganţă, lux, confort şi performanţe. Maşinile oficiale sunt blindate şi preparate pentru a face faţă unor atacuri armate, fără a se face, însă, rabat de la performanţe.

330 afișări
Imaginea articolului Vezi aici maşinile cu care merg cei mai puternici oameni ai lumii!

Masinile cu care merg cei mai puternici oameni ai lumii! (Imagine: www.incont.ro)

SUA
Barack Obama merge într-o limuzină preparată special pentru Casa Alba şi care este numita Cadillac One. Maşina este construită pe platforma modelului GMC Topkick şi are înfăţişarea unui elegant Cadillac DTS. Este o maşina cu tracţiune integrală, iar blindajul ajunge la o grosime de 12 centimetri. Geamurile laterale sunt fixe şi capota portbagajului ascunde cinci antene de comunicaţii.
Rusia
Preşedintele Rusiei merge de obicei cu un Mercedes S-Class blindat. Tot din coloana oficială, maşini la dispoziţia preşedintelui mai sunt modelele Mercedes G-Class, Mercedes E-Class, BMW Seria 5 şi Volkswagen Caravelle.
Citeşte mai multe despre maşinile celor mai puternici oameni ai lumii pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici