Vezi aici portretul celui mai bun angajator român din 2010

Nu au făcut concedieri, continuă angajările şi chiar au majorat salariile în cei doi ani de criză. Preferă să comunice direct cu angajaţii şi, dacă nu este întotdeauna posibil, dezvoltă tot felul de platforme interne prin care să-şi anunţe angajaţii de cele mai noi schimbări din companie.

35 afișări
Imaginea articolului Vezi aici portretul celui mai bun angajator român din 2010

Vezi aici portretul celui mai bun angajator român din 2010 (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Organizează petreceri şi-şi trimit angajaţii în teambuildinguri, iar salariaţii performanţi primesc şofer care să le rezolve problemele personale sau zile suplimentare de concediu de odihnă. Acesta este portretul celor mai buni angajatori români care au ieşit pe primele locuri în topul Best Employers 2010, realizat în acest an de compania de consultanţă în resurse umane AonHewitt, prezentă în România prin partenerul Monday Insight Consulting.

GlaxoSmithKline, McDonald's, Astra Zeneca, Carpatcement, Henkel, Ţuca Zbârcea & Asociaţii, Syngenta, Adobe România, Avangate şi Hilti sunt cei mai buni angajatori din 2010, potrivit ediţiei din acest an a studiului Best Employers 2010. Studiul a fost realizat în perioada septembrie 2009- iunie 2010, pe un eşantion de 24 de companii care au împreună peste 6.400 de angajaţi. Anul trecut, la studiu au participat 50 de companii cu peste 13.000 de angajaţi.

Citeşte mai multe despre cei mai buni angajatori din 2010 pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici