Vezi ce locuinţă poţi să-ţi iei cu o rată de 200 de euro pe lună

Vrei sa-ţi iei o casă şi intentionezi să nu contractezi un credit care să te lase cu buzunarele goale de fiecare dată cand plăteşti rata adică, să zicem, că te-ai gandit că ţi-ai permite să plăteşti în jur de 200 de euro pe lună? Sunt mai multe bănci care au oferte bune în acest moment chiar dacă şi-au terminat banii pentru Prima Casă!

108 afișări
Imaginea articolului Vezi ce locuinţă poţi să-ţi iei cu o rată de 200 de euro pe lună

Vezi ce locuinţă poţi să-ţi iei cu o rată de 200 de euro pe lună (Imagine: Mediafax Foto)

Este vorba despre o dobândă care poate ajunge la circa 6% adica 4,5% marja plus 1,5% EURIBOR la şase luni. Ştim, nu sună excelent, dar asta este piaţa la ora actuală!

Dacă nu ai mai prins fondurile pentru Prima Casă ori ţi-e teamă de scumpirea creditelor, la care se gândesc bancherii pentru Prima Casă 4, poţi opta chiar acum pentru un credit.
Marea diferenţă este că la Prima Casă ai avans minim de 5%, în timp ce ofertele de faţă necesită un avans minim situat între 15 si 30%, spune Liviu Andrei, director executiv la Alliance Finance Broker.
Citeşte mai multe despre ofertele de credite pentru locuinţe pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici