Vezi cum arată noua monedă de 50 de bani - VIDEO

Banca Naţională a României a pus în circulaţie o nouă monedă de 50 de bani, ediţie dedicată lui Aurel Vlaicu. Deşi se află în circulaţie de mai bine de o lună de zile, români încă nu prea ştiu cum arată noua monedă, iar unii vânzători o refuză, în timp ce alţii o păstrează pentru ei!

461 afișări
Imaginea articolului Vezi cum arată noua monedă de 50 de bani - VIDEO

Vezi cum arată noua monedă de 50 de bani

BNR a realizat deja două emisiuni cu noua monedă: una de de 5.000 de exemplare pentru colecţionari şi restul până la un milion pentru libera circulaţie.

Mugur Stet, purtătorul de cuvânt al BNR, spune că din punctul de vedere al Băncii Naţionale nu există probleme de circulaţie cu această nouă monedă şi că el însuşi a folosit-o.
"Eu am utilizat-o în magazin. Ce am observat a fost că în momentul în care am dat-o, casiera s-a uitat puţin la ea şi a pus-o deoparte. Probabil că arătând mai frumos decât cealaltă, ea nu va avea o circulaţie foarte rapidă", a explicat Mugur Stet.
Citeşte mai multe despre noua monedă de 50 de bani pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici