Vezi cum au ajuns milionari Bill Gates, Steve Jobs sau Mark Zuckerberg

Cine n-a auzit de Mark Zuckerberg, Michael Dell sau Steve Jobs? Ca aceşti antreprenori cunoscuţi datorită afacerilor pe care le conduc, mai sunt şi alţii, cu mai puţină notorietate însă, care au devenit milionari în dolari la o vârstă la care cei mai mulţi tineri frecventează petrecerile din cluburile studenţeşti, informează www.incont.ro.

227 afișări
Imaginea articolului Vezi cum au ajuns milionari Bill Gates, Steve Jobs sau Mark Zuckerberg

Vezi cum au ajuns milionari Bill Gates, Steve Jobs sau Mark Zuckerberg (Foto) (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Unii dintre cei despre care aminteam mai sus au renunţat la facultate, pentru a-şi urma visurile antreprenoriale: voiau să fie oameni de afaceri, să aibă propriile lor business-uri.

Să producă bani. Mulţi bani. Nu şi-au mai terminat niciodată studiile. Însă companiile pe care le-au fondat au revoluţionat lumea.

Forbes a publicat recent, topul tinerilor care au devenit milionari în dolari, chiar înainte să termine facultatea. Unii dintre aceştia nici nu împliniseră 22 de ani, atunci când au început să aiba lumea la picioare. Companiile pe care le-au creat produceau sute de mii de dolari, ajungând destul de repede, la sume cu şase zerouri.

Citeşte mai multe despre cum au ajuns milionari Bill Gates, Steve Jobs sau Mark Zuckerberg pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici