Videanu: Analizăm reducerea cotei unice la 10%. Boc: Să lăsăm scenarita

La câteva ore după ce Adriean Videanu a confirmat pentru Gândul că se analizează posibilitatea reducerii cotei unice, premierul Emil Boc a declarat că "trebuie lăsată scenarita" şi că "ce avem în vigoare aceea există".

23 afișări
Imaginea articolului Videanu: Analizăm reducerea cotei unice la 10%. Boc: Să lăsăm scenarita

Videanu: Analizăm reducerea cotei unice la 10%. Boc: Să lăsăm scenarita (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

În cadrul şedinţei de luni a Biroului Permanent Naţional al PDL, liderii partidului au discutat despre posibilitatea micşorării cotei unice de la 16% la 10%, concluzia fiind că se va face o analiză în Guvern pentru a stabili oportunitatea acestei măsuri. Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a confirmat, marţi, pentru Gândul că există această intenţie.

"Da. Este în analiză", a răspuns Videanu la întrebarea dacă PDL analizează posibilitatea micşorării cotei unice la 10 procente. Câteva ore mai târziu, cu ocazia unei conferinţe de presă privind situaţia din zonele inundate, premierul Emil Boc a negat existenţa unei astfel de analize şi chiar a discuţiilor în acest sens.

Citeşte mai multe despre reducerea cotei unice la 10% pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici