VIDEO | Modelul Spring Concept, prima Dacie electrică, este aproape identic cu Renault City K-ZE

  • Prima maşină electrică produsă de Dacia este aproape identică cu Renault City K-ZE, modelul electric dezvoltat de Renault pentru piaţa chineză.
  • Spring Electric are o lungime de 3,7 metri şi cinci uşi, potrivit imaginilor publicate, luni, pe pagina de Facebook a producătorului.
4080 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Modelul Spring Concept, prima Dacie electrică, este aproape identic cu Renault City K-ZE

VIDEO | Modelul Spring Concept, prima Dacie electrică, este aproape identic cu Renault City K-ZE

Designul este compact, iar maşina are o gardă mare la sol.

Autovehiculul electric care este aşteptat să fie lansat pe piaţă europeană în următorii doi ani. Spring Concept ar urma să aibă un preţ de pornire de 15.000 de euro.

„Dacia Spring: urbană, dinamică şi gata să îţi electrizeze fiecare călătorie", este mesajul care apare pe pagina de Facebook a companiei.

Potrivit producătorului, modelul de serie Spring Electric va avea o autonomie de circa 200 km.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici