Vlădescu nu exclude posibilitatea de a reveni în Ministerul Finanţelor

Fostul secretar de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor Sebastian Vlădescu a declarat joi că nu exclude posibilitatea de a reveni în viitor în această instituţie, arătând că pentru moment şi-a atins obiectivele stabilite împreună cu premierul Călin Popescu Tăriceanu.

3 afișări
Imaginea articolului Vlădescu nu exclude posibilitatea de a reveni în Ministerul Finanţelor

Vlădescu nu exclude posibilitatea de a reveni în Ministerul Finanţelor

"Sunt prea bătrân ca să spun «niciodată»", a spus Vlădescu întrebat dacă va reveni în Ministerul Finanţelor.

El a arătat că la nivel personal are o relaţie bună cu premierul Tăriceanu, deşi au avut opinii diferite pe partea profesională.

"Fiecare are prieteni şi nu întotdeauna suntem fericiţi cu ce fac ei, dar asta nu înseamnă că nu rămânem prieteni", a aprecizat Vlădescu.

La încheierea mandatului, Vlădescu îşi reproşează că nu a reuşit, în calitate de ministru, să transmită o imagine mai fidelă a ceea ce se întâmplă în instituţia în care a lucrat şi să creeze deschiderea pe care "toată lumea o aştepta".

Un alt regret al fostului ministru şi secretar de stat îl reprezintă faptul că în România, în ciuda resurselor semnificative, nivelul investiţiilor rămâne încă scăzut.

"Deşi există finanţare, mai sunt încă multe de făcut la nivelul investiţiilor. Poate că ultimii doi-trei ani constituie doar un început", a spus Vlădescu.

Guvernul a transmis, luni, 22 octombrie, un comunicat în care anunţa că şeful Executivului a semnat decizia de eliberare din funcţie a lui Sebastian Vlădescu, la cererea secretarului de stat. Decizia premierului a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial, şi a intrat astfel în vigoare. În decizia premierului se arată că Vlădescu se eliberează din funcţia de secretar de stat, fără să se specifice exact dacă măsura a fost aplicată la cererea acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici