Vlădescu renunţă la Dan Bittman

Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, a decis să reducă la jumătate numărul de consilieri, posturile ocupate de Dan Bittman şi alţi trei consilieri personali fiind restrcuturate de la 1 iunie.

25 afișări
Imaginea articolului Vlădescu renunţă la Dan Bittman

Vlădescu renunţă la Dan Bittman (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Patru din cele opt posturi de consilieri personali de la cabinetul minstrului au fost restructurate, ca urmare a măsurilor de austeritate asumate de Guvern, potrivit unui ordin al ministrului Finanţelor.

Cei opt consilieri au avut în luna aprilie venituri cuprinse între 2.002 lei şi 6.987 lei, potrivit informaţiilor prezentate de instituţie.

Bittman, membru al formaţiei Holograf, a fost numit în luna ianuarie în funcţia de consilier al ministrului Finanţelor Publice pe probleme privind imaginea instituţiei în rândul populaţiei.

El a anunţat în luna aprilie că şi-a donat toate salariile pe care le-a primit din momentul în care a acceptat funcţia de consilier al ministrului unor familii aflate în dificultate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici