Vlădescu vorbeşte la "După 20 de ani" despre finanţe,măsuri de relansare economică şi relaţia cu Boc

Fostul ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu va vorbi duminică, în prima ediţie din noul sezon al emisiunii "După 20 de ani" de la Pro TV, despre subiecte precum situaţia economică a României, măsurile necesare ieşirii din criză şi relaţia cu premierul Emil Boc.

22 afișări
Imaginea articolului Vlădescu vorbeşte la "După 20 de ani" despre finanţe,măsuri de relansare economică şi relaţia cu Boc

Vlădescu vorbeşte la "După 20 de ani" despre finanţe,măsuri de relansare economică şi relaţia cu Boc (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Noul sezon al emisiunii "După 20 de ani" va debuta duminică, la ora 10.00.

Telespectatorii Pro TV vor putea urmări astfel, în fiecare duminică, un adevărat spectacol al dezbaterilor politice şi economice, al confruntărilor ideologice care au ca "sursă de inspiraţie" chiar viaţa de zi cu zi a românilor.

Cristian Leonte, moderatorul emisiunii, şi jurnaliştii Cristian Hostiuc, director editorial al Ziarului Financiar, şi Claudiu Pândaru, redactor-şef al cotidianului Gândul, vor sta de vorbă cu figuri reprezentative ale vieţii politice şi economice româneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici