Vodafone lansează un nou modem WiFi

Vodafone a anunţat joi lansarea unui nou dispozitiv wireless, prin intermediul căruia clienţii operatorului vor putea conecta simultan la internet până la cinci terminale (laptop, telefon, mp3 player etc.), care va fi disponibil, iniţial, în România, Germania şi Spania.

141 afișări
Imaginea articolului Vodafone lansează un nou modem WiFi

Vodafone lansează un nou modem WiFi

Vodafone Mobile Broadband Hotspot, un aparat de mărimea unui card de credit, are o baterie reîncărcabilă cu autonomie de patru ore şi poate atinge viteze de 7,2 megabiţi pe secundă la descărcare (download), respectiv 5,7 megabiţi pe secundă la încărcare (upload) către reţeaua mobilă a Vodafone.

Gadgetul dispune de sistem de operare propriu, nu necesită instalarea unui software sau driver pe dispozitivele clienţilor şi va fi compatibil cu orice aparat capabil de conectare wireless WiFi la internet, pe o rază de zece metri.

Dispozitivul are şi un slot microSD pentru carduri de memorie cu o capacitate de până la 16 gigabytes şi poate fi folosit astfel pentru stocarea şi partajarea wireless de documente, fotografii, muzică sau secvenţe video, între aparatele conectate la Mobile Broadband Hotspot.

Gadgetul este produs de compania americană Novatel Wireless.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici