Vodafone reduce cu până la 47% tarifele percepute firmelor la apelurile externe din reţeaua fixă

Vodafone România a redus, la 16 martie, cu până la 47% tarifele pentru convorbirile din reţeaua fixă a operatorului către toate reţelele internaţionale fixe şi mobile, pentru clienţii de business, a anunţat, vineri, compania.

47 afișări
Imaginea articolului Vodafone reduce cu până la 47% tarifele percepute firmelor la apelurile externe din reţeaua fixă

Vodafone reduce cu până la 47% tarifele percepute firmelor la apelurile externe din reţeaua fixă

"Noile tarife pentru apelurile internaţionale sunt disponibile companiilor care utilizează serviciile Vodafone de telefonie fixă, în cadrul soluţiilor integrate de comunicaţii şi clienţilor Vodafone Office Zone. Aceste tarife sunt disponibile începând cu prima factură emisă după 16 martie 2008", se arată într-un comunicat al Vodafone România remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Clienţii din segmentul persoane juridice pot efectua apeluri către toate reţelele fixe europene la tariful de 0,08 euro/minut, cu 47% mai scăzut faţă de tariful anterior de 0,15 euro/minut.

Apelurile către destinaţii fixe şi mobile din Statele Unite ale Americii, Canada, Alaska, Israel sau Hawaii sunt taxate cu 0,095 euro/minut, faţă de nivelul de 0,15 euro/minut, ceea ce corespunde unei reduceri de 37%.

Pentru apelurile internaţionale către reţelele mobile europene costă 0,18 euro/minut, nivel mai redus cu 18% faţă de tariful anterior, de 0,22 euro/minut.

În cazul apelurilor către reţele fixe sau mobile din America de Sud, Asia, Africa şi Australia, noul tarif practicat de operatorul român este de 0,28 euro/minut, aducând o scădere a costurilor cu 7% comparativ cu tariful precedent, de 0,30 euro/minut.

Vodafone este al doilea operator de telecomunicaţii mobile pe piaţa românească, cu 8,8 milioane de utilizatori la finele lunii decembrie 2007.

Pe piaţa de profil mai activează Orange România - 10 milioane de utilizatori (martie 2008), Cosmote România - 3,616 milioane de clienţi (decembrie 2007), Telemobil (Zapp) - peste 500.000 de abonaţi şi RCS&RDS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici