Vodafone România va lansa miercuri un serviciu de Internet şi telefonie fixă pentru firme

Vodafone România va lansa, miercuri, un serviciu care permite abonaţilor persoane juridice să acceseze Internetul cu viteze de până la 7,2 Mbps şi telefonia fixă la un tarif lunar cuprins între 19,04 şi 28,56 euro (inclusiv TVA), a anunţat, vineri, operatorul de telefonie.

137 afișări
Imaginea articolului Vodafone România va lansa miercuri un serviciu de Internet şi telefonie fixă pentru firme

Vodafone România va lansa miercuri un serviciu de Internet şi telefonie fixă pentru firme (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu Vodafone Office Connect, oferim companiilor o nouă soluţie integrată de comunicaţii, care acoperă atât nevoile acestora de acces la Internet şi aplicatii online, cât şi la servicii de telefonie fixă. După succesul soluţiilor noastre integrate de comunicatii, utilizate de peste 8.000 de companii mari din Romaânia, Vodafone Office Connect vine să completeze portofoliul nostru de servicii pentru clienţii de business, cu o soluţie dedicată întreprinderilor mici şi mijlocii", a declarat directorul comercial al Enterprise Business Unit din cadrul Vodafone România, Gabriela Matei.

Serviciul Vodafone Office Connect (VOC) utilizează un dispozitiv la care se pot conecta simultan unul sau mai multe computere, desktop sau laptop, permiţând accesul la Internet la viteze 3G broadband de până la 7,2 Mbps.

De asemenea, echipamentul permite conectarea unui telefon fix, fiind alocat un număr fix Vodafone, cu prefixul "0372". În plus, odată cu activarea VOC, se creează o zonă unde se poate conecta wireless (fără fir) orice dispozitiv mobil, incluzând laptop-uri, PDA-uri, smartphone-uri, etc.

Companiile care optează pentru VOC au la dispoziţie două planuri tarifare. Pachetul Mobile Internet&Office 4 GB , de 19,04 euro/lună (inclusiv TVA), asigură clienţilor viteze de transfer al datelor de până la 7,2 Mbps pentru un trafic de 4 GB, tarife de 0,02975 euro/minut pentru apelurile către reţele fixe naţionale şi 0,1071 euro/minut pentru convorbirile cu utilizatorii reţelelor mobile.

Cu Mobile Internet&Office 8 GB, la tariful de 28,56 euro/lună, clienţii pot transfera date până la 8 GB la viteze de 7,2 Mbps, la care se adaugă un tarif de 0,02975 euro/minut pentru apelurile către destinatiile fixe şi de 0,0952 euro/minut pentru convorbirile către reţelele mobile.

Traficul de date care depăşeşte 4 GB sau 8 GB, abonatul nu va fi taxat suplimentar, însă viteza corespunzatoare acestuia va fi de 128 kbps pentru download (descărcare fişiere) şi de 64 kbps pentru upload (transmitere fişiere).

Reţeaua 3G broadband a operatorului acoperă 522 de localităţi, reprezentand 50% din populaţia ţării.

Parte a grupului britanic Vodafone, filiala locală este al doilea jucător pe piaţa telefoniei mobile, cu 9,256 milioane de clienţi la finele lunii iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici