Vodafone vrea să vândă câteva mii de unităţi din noul terminal Apple în următoarele luni

Peste 100 de persoane au fost prezente în faţa magazinului Vodafone din mall-ul Plaza România cu ocazia lansării noului iPhone 4S, cel mai nou terminal al companiei Apple. În seara lansării la aproape o oră de la prezentarea telefonului, deja compania livra către clienţi primele terminale.

273 afișări
Imaginea articolului Vodafone vrea să vândă câteva mii de unităţi din noul terminal Apple în următoarele luni

Vodafone a lansat cel mai nou terminal Apple. Operatorul vrea să vândă câteva mii de iPhone 4S (Imagine: Ziarul Financiar)

"Este cel mai aşteptat telefon din ultimii ani. Este greu de estimat acum câte mii de telefoane se vor vinde în următoarele luni, şi va urma rezultatele foarte bune ale modelelor anterioare. Fără îndoială dispariţia lui Steve Jobs face ca acest produs să fie unul cu o încărcătură specială", a declarat Mihai Ghyka, directorul comercial al Vodafone România. Potrivit acestuia, telefoanele de tip iPhone determină automat o utilizare mai intensă a serviciilor oferite de operator şi implicit venituri mai mari pentru compania de telefonie.

Compania a expus trei telefoane iPhone 4S în cadrul centrului din Plaza România, care dispuneau de mai multe aplicaţii instalate ce puteau fi testate de către vizitatori precum jocurile Real Racing 2 sau Infinity Blade, care oferă o grafică similară celor pentru PC.

Potrivit oficialilor Vodafone, aproximativ 1% din terminalele înscrise în reţea sunt telefoane Apple iPhone, procent care va creşte odată cu lansarea noului iPhone 4S.

În noaptea dintre 10 şi 11 noiembrie patru magazine Vodafone din Capitală alături de altele din Braşov, Buzău, Cluj-Naopca, Constanţa, Iaşi, Ploieşti, Piteşti şi Timişoara au pus în vânzare noul terminal.

În reşeaua Vodafone noul iPhone 4S în versiunea de 16 Gb va putea fi achiziţionat gratis împreună cu abonamentul de 80 de euro. Împreună cu abonamentul iPhone 19 (19 euro lunar, care include 150 de minute naţionale, 1.000 în reţeaua Vodafone, tot atâtea SMS-uri, 500 Mb trafic de date) un iPhone 4S 16 Gb poate fi ahiziţionat cu 399 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici