Volkswagen recheamă 766.000 de maşini din mai multe ţări pentru actualizarea sistemului de frânare

Volkswagen recheamă 766.000 de maşini cu brandul propriu VW, la nivel mondial, pentru actualizarea software-ului sistemului de control al frânării, a anunţat un purtător de cuvânt al companiei, citat de Reuters.

556 afișări
Imaginea articolului Volkswagen recheamă 766.000 de maşini din mai multe ţări pentru actualizarea sistemului de frânare

Sistemul de frânare ar putea să nu funcţioneze corespunzător în anumite condiţii în care şoferul conduce maşina, ca în cazul supravirării, subvirării sau în cazul frânării bruşte, a explicat purtătorul de cuvânt.

Producătorul auto recheamă 288.000 de maşini cu brandul VW în Germania din cauza acestei probleme. Incluzând brandurile Audi şi Skoda, numărul maşinilor rechemate ajunge la 385.000, a spus reprezentantul Volkswagen.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici