Vrei să începi o afacere? Ştii ce trebuie să faci? Trei "guru" îţi dau zece sfaturi ca să ai succes!

Trăim o criză care pare fără sfârşit şi în timp ce unii se gândesc la cum să plece mai repede din ţară, alţii încep să fie din ce în ce mai tentaţi de ideea de a începe o afacere pe cont propriu şi de a profita de preţurile reduse şi de nişele de piaţă încă neacoperite, potrivit www.incont.ro.

286 afișări
Imaginea articolului Vrei să începi o afacere? Ştii ce trebuie să faci? Trei "guru" îţi dau zece sfaturi ca să ai succes!

Vrei să începi o afacere? Ştii ce trebuie să faci? Trei "guru" îţi dau zece sfaturi ca să ai succes! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dacă faci parte din a doua categorie şi ai nevoie de sfaturi legate de cum să-ţi începi businessul şi, mai ales, cum să-l faci să meargă, trei antreprenori de succes - Marius Ghenea, Radu Georgescu şi Florentin Banu- îţi împărtăşesc din experienţele lor!

Citeşte mai multe despre cum să ai succes dacă vrei să începi o afacere pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici