Wizz Air a inaugurat trei rute din Cluj-Napoca, spre Bari, Eindhoven şi Bruxelles. De la ce preţ pornesc zborurile

Wizz Air a inaugurat trei rute din Cluj-Napoca spre Bari, Eindhoven şi Bruxelles-Charleroi, care au devenit operaţionale în această săptămână, odată cu alocarea celei de-a treia aeronave pentru baza din acest oraş.

654 afișări
Imaginea articolului Wizz Air a inaugurat trei rute din Cluj-Napoca, spre Bari, Eindhoven şi Bruxelles. De la ce preţ pornesc zborurile

Wizz Air a inaugurat trei rute din Cluj-Napoca, spre Bari, Eindhoven şi Bruxelles. De la ce preţ pornesc zborurile (Imagine: Alex Drifter/ Mediafax Foto)

Cu cele trei noi rute, Wizz Air operează în prezent zboruri spre 15 destinaţii din Cluj-Napoca, crescând astfel capacitatea de transport din oraş cu peste 700.000 de locuri anual.

Locurile pe noile rute sunt disponibile la vânzare pe wizzair.com, cu preţuri pornind de la 109 lei pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse.

"Sosirea celei de-a treia aeronave va stimula creşterea locurilor de muncă, cu benificii asupra clienţilor şi ale economiei, învestiţia Wizz Air în flota alocată Cluj Napoca fiind la peste 240 milioane dolari (pe baza preţului de listă Airbus, n.r)", a declarat într-un comunicat Daniel de Carvalho, corporate communications manager la Wizz Air.

Compania ungară Wizz Air operează o flotă de 43 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute făcând legătura cu 94 de destinaţii din 33 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici