Wizz Air a introdus o nouă taxă pentru bagaje

Compania aeriană Wizz Air a introdus, joi, o nouă taxă, pentru toate bagajele prezentate pentru înregistrare de către pasagerii curselor organizate cu începere de la 27 octombrie, cu o valoare de trei sau şase euro pe bagaj, în funcţie de data la care este efectuată plata.

4 afișări
Imaginea articolului Wizz Air a introdus o nouă taxă pentru bagaje

Wizz Air a introdus o nouă taxă pentru bagaje

Astfel, taxa este de trei euro pe bagaj dacă este achitată odată cu rezervarea, şi de şase euro în cazul în care suma este plătită după efectuarea rezervării, potrivit unui anunţ al Wizz Air.

Compania menţionează a redus taxa de bagaj aplicată cu începere de la cel de-al doilea bagaj înregistrat, iar în aceste condiţii se va aplica aceeaşi taxă pentru toate bagajele.

Greutatea totală a tuturor bagajelor a fost menţinută la 20 de kilograme. Dacă greutatea totală a bagajelor depăşeşte acest nivel, călătorii vor plăti o taxă de bagaj excedentar pentru fiecare kilogram în plus, de opt euro pe kilogram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici