Wizz Air anunţă o nouă cursă aeriană regulată, între Cluj-Napoca şi Birmingham

Compania aeriană Wizz Air va lansa, din 16 decembrie, o cursă rută regulată, Cluj-Napoca – Birmingham (Marea Britanie), cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

165 afișări
Imaginea articolului Wizz Air anunţă o nouă cursă aeriană regulată, între Cluj-Napoca şi Birmingham

Potrivit unui comunicat al companiei aeriene, transmis, joi, noua cursă Cluj-Napoca – Birmingham (Marea Britanie) va fi disponibilă din 16 decembrie şi va avea două frecvenţe pe săptămână, respectiv miercurea şi duminica, iar preţul va porni de la 99 de lei.

„Noul serviciu cu tarif redus, va începe din 16 decembrie 2018 cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână în zilele de miercuri şi duminică creând oportunităţi excelente de călătorie pentru pasagerii români şi vizitatorii acestora de la doar 99 de lei”, anunţă compania Wizz Air.

Birmingham va fi al treilea oraş din Marea Britanie spre care compania oferă conexiune directă din Cluj, după Londra Luton şi Doncaster/Sheffield.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici