Wizz Air direcţionează zborurile din Târgu Mureş la Cluj, în perioada 15-22 septembrie

Compania Wizz Air a anunţat, miercuri, că va muta zborurile de la Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş pe cel din Cluj-Napoca, în perioada 15 - 22 septembrie, din cauza lucrărilor de mentenanţă care vor avea loc la aeroportul mureşean.

388 afișări
Imaginea articolului Wizz Air direcţionează zborurile din Târgu Mureş la Cluj, în perioada 15-22 septembrie

Wizz Air direcţionează zborurile din Târgu Mureş la Cluj, în perioada 15-22 septembrie

Zborurile Wizz Air de pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş vor fi direcţionate la Cluj în perioada 15 septembrie, ora 20.00, şi 22 septembrie, ora 12.00.

"Wizz Air sfătuieşte pasagerii să-şi verifice detaliile zborurilor pe portalul wizzair.com şi să sosească la Aeroportul din Cluj-Napoca cu două ore înainte de ora programată de zbor, pentru a finaliza toate formalităţile în timp util", se precizează într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de companie.

Conform sursei citate, toţi pasagerii au fost contactaţi referitor la mutarea zborurilor.

"Wizz Air îşi cere scuze pasagerilor pentru inconvenientele create de această relocare inevitabilă, aflată în afara controlului companiei, din cauza lucrărilor de mentenanţă efectuate la Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş", mai precizează sursa citată.

Celelalte două companii care operează zboruri pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş, Ryanair şi Tarom, nu au anunţat deocamdată o decizie în privinţa curselor aeriene din acea perioadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici