Wizz Air introduce din octombrie două noi rute din Bucureşti, către Basel şi Nuremberg

Operatorul low-cost Wizz Air introduce, din octombrie, două noi curse din Bucureşti, către Basel (Elveţia) şi Nuremberg (Germania), şi una din Cluj-Napoca, spre Nuremberg, toate cu o frecvenţă de două ori pe săptămănă.

338 afișări
Imaginea articolului Wizz Air introduce din octombrie două noi rute din Bucureşti, către Basel şi Nuremberg

Wizz Air introduce din octombrie două noi rute din Bucureşti, către Basel şi Nuremberg (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Zborurile din Bucureşti către Basel şi Nuremberg vor fi efectuate începând cu 26 octombrie, iar cel din Cluj-Napoca spre Nuremberg de la 1 octombrie.

Totodată, compania va opera, pentru prima dată, cu 7 aeronave din Bucureşti, în timpul sezonului de iarnă.

În prezent, Wizz Air operează 84 de rute din România către 40 de destinaţii.

În plus, compania anunţă creşterea frecvenţa celor mai populare rute. Astfel, Londra Luton este acum accesibilă cu 9 zboruri săptămânale din Cluj - Napoca şi 20 de zboruri săptămânale din Bucureşti, iar ruta Bucureşti-Malaga, care până acum era cursă sezonieră, devine disponibilă pe durata întregului an.

Wizz Air a transportat anul trecut în şi dinspre România 3,2 milioane de pasageri, faţă de 2,7 milioane în 2012. Din Bucureşti au zburat aproximativ 1,7 milioane de pasageri.

Operatorul ungar zboară de pe cinci aeroporturi din România, urmând ca din această vară să zboare şi de pe aeroporutul din Craiova, către şase rute.

Wizz Air operează o flotă de 46 aeronave de pe 17 baze, pe 300 de rute, care asigură legătura între 95 de destinaţii din 35 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici