Wizz Air lansează din iunie curse spre Zaragoza, Dusseldorf şi Torino

Wizz Air va lansa în iunie zboruri din Bucureşti şi Cluj-Napoca spre mai multe destinaţii externe, printre care Zaragoza şi Dusseldorf, urmând să aloce câte o aeronavă bazelor din Bucureşti şi Cluj, au declarat, joi, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii companiei aeriene.

156 afișări
Imaginea articolului Wizz Air lansează din iunie curse spre Zaragoza, Dusseldorf şi Torino

Wizz Air lansează din iunie curse spre Zaragoza, Dusseldorf şi Torino

Astfel, pe 12 iunie va fi lansată o cursă pe ruta Cluj-Napoca-Zaragoza, iar pe 26 iunie va începe operarea unui zbor Cluj-Napoca-Dusseldorf, cursele urmând să fie operate de două ori pe săptămână.

La sfârşitul lunii iunie compania va lansa zboruri spre Zaragoza, Dusseldorf şi Torino cu plecare din Bucureşti şi o frecvenţă de două zboruri săptămânale.

Totodată, Wizz Air intenţionează să crească frecvenţa unor zboruri din Bucureşti către Barcelona, Londra, Roma şi Veneţia.

Preţurile biletelor la viitoarele curse vor varia între 70 de lei şi 140 de lei, cu toate taxele.

"În iunie vom aloca a patra aeronavă bazei din Bucureşti, iar în Cluj-Napoca vom introduce, de asemenea, un avion, astfel flota Wizz Air din România va include opt aeronave Airbus A320. Ne aşteptăm pentru 2010 ca aceste două aeronave să genereze 500.000 de pasageri şi un grad de ocupare similar celorlalte rute ale companiei, respectiv 85%", a declarat Gyorgy Abran, chief commercial officer la Wizz Air.

Pentru acest an, Wizz Air estimează pe rutele din şi către România circa două milioane de pasageri, în creştere cu 21% faţă de anul trecut. De asemenea, compania mizează pe un grad de ocupare de 85%, similar celui din 2009.

Recent, compania a anunţat că va mai lansa curse din Timişoara şi Bucureşti către Pisa.

La nivel european, compania a transportat anul trecut 7,8 milioane de persoane, cea mai mare creştere fiind înregistrată pe piaţa din România. Pentru 2010, Wizz Air estimează peste zece milioane de pasageri.

Flota companiei este compusă în prezent din 27 aeronave Airbus A320, care operează din 11 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina şi Cehia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici