Wizz Air reia patru rute din Cluj-Napoca şi creşte frecvenţele pe altele

Wizz Air anunţă că va relua patru rute din Cluj-Napoca, către Nisa, Catania, Larnaca şi Napoli, din martie 2024. În plus, compania aeriană va creşte frecvenţele pe alte rute începând cu luna decembrie a acestui an, respectiv din martie 2024.

1119 afișări
Imaginea articolului Wizz Air reia patru rute din Cluj-Napoca şi creşte frecvenţele pe altele

Wizz Air reia patru rute din Cluj-Napoca şi creşte frecvenţele pe altele

În primăvara anului viitor, vor fi reintroduse rutele către Nisa, Catania, Larnaca şi Napoli, oferind mai multe opţiuni convenabile de zbor pentru sezonul estival.

Wizz Air va zbura spre aceste destinaţii de două ori pe săptămână.

În plus, începând din decembrie 2023, pasagerii din Cluj-Napoca şi împrejurimi vor putea zbura mai des către Milano Bergamo şi Bruxelles Charleroi.

Din martie 2024, vor fi disponibile mai multe zboruri şi pe rutele care leagă Cluj-Napoca de Milano Bergamo (o nouă creştere a frecvenţei), Malaga, Barcelona, Bologna, Basel-Mulhouse-Freiburg, Roma Ciampino şi Madrid.

Zborurile Cluj-Napoca – Nisa vor avea loc în zilele de miercuri şi duminică, iar Cluj-Napoca – Napoli luni, miercuri şi vineri, până la 29 martie, apoi miercuri şi duminică, din 31 martie.

Cursa Cluj-Napoca - Catania va zbura luni şi vineri, până la 29 martie, apoi marţi şi sâmbătă, din 2 aprilie.

Zborurile Cluj-Napoca – Larnaca vor pleca în zilele de miercuri şi duminică până la 29 martie, apoi marţi şi sâmbătă, din 2 aprilie.

Frecvenţa zborurilor Cluj-Napoca – Milano Bergamo creşte de la 9 la 11 săptămânale, Cluj-Napoca – Bruxelles Charleroi de la 7 la 9, Cluj-Napoca – Malaga de la 2 la 3 zboruri săptămânale, Cluj-Napoca – Bologna de la 5 la 7, Cluj-Napoca – Basel-Mulhouse-Freiburg de la 7 la 10, Cluj-Napoca – Roma Ciampino de la 4 la 5, Cluj-Napoca – Madrid de la 4 la 7, iar Cluj-Napoca – Barcelona de la 3 la 7.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici