Wizz Air va lansa în septembrie zboruri către Italia, cu plecare din Bucureşti

Operatorul low-cost Wizz Air va lansa în septembrie zboruri din Bucureşti către Napoli şi Catania, iar în octombrie va introduce o cursă spre Bologna, cele trei zboruri urmând să fie operate, iniţial, de două ori pe săptămână, a anunţat, joi, compania aeriană.

58 afișări
Imaginea articolului Wizz Air va lansa în septembrie zboruri către Italia, cu plecare din Bucureşti

Wizz Air va lansa în septembrie zboruri către Italia, cu plecare din Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru anul viitor, compania estimează că va transporta 100.000 de pasageri pe cele trei rute.

Astfel, cursa spre Napoli va fi operată din 20 septembrie, aceasta fiind urmată de Catania (21 septembrie) şi Bologna / Forli (28 octombrie).

Preţul unui zbor porneşte de la 70 lei.

"În primele 12 luni de la lansare estimăm că vom transporta aproximativ 100.000 de pasageri, doar pe aceste noi rute. În total, în aceeaşi perioadă, preconizăm că vom atrage un număr de aproximativ 830.000 de pasageri, pe rutele dintre România şi Italia", a declarat într-un comunicat Natasa Kazmer, corporate communications & public affairs director with Wizz Air.

În perioada sărbătorilor de iarnă, compania intenţionează să crească frecvenţa pe cele trei rute, la trei zboruri pe săptămână (Bologna, Catania), respectiv trei curse (Napoli).

Totodată, frecvenţa zborurilor pe ruta Bucureşti-Milano şi Cluj-Napoca-Roma va creşte la şapte curse zilnice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici